Bröllopsfotograf Elin Selin

Några historier som jag har fått berätta..

Josefine och Viktor

14 timmar vid Ulriksdal

Ann och Pär

4 timmar på Karlbergs slott

Sandra och Richard

4 timmar vid Nyköpings Hus

Marisol och Camila

16 timmar vid Tängsta Gård

Nathalie och Jocke

8 timmar i Hallstahammar

Liza & Jimmy

8 timmar vid Hovs Hallar

Jonna och Joel

8 timmar vid Enhörna

Sandra och Peter

2 timmar i Nynäshamn

Fredrika och Joel

10 timmar i Södertälje

Hur går det till?

Från början till slut..

Mejla, ring eller kom och knacka på!

Börja med att skicka ett glatt mejl och fråga om jag är ledig

Yes! Nu fikar vi!

För mig är det viktigt att det känns 100% rätt för er. Därför träffas jag gärna över en fika innan ni bokar. Då pratar vi om bröllopsdagen, om era förväntningar, förhoppningar och bara om er.

Hur ni bokar mig

Det är superenkelt! Jag skickar ett onlinekontrakt som ni läser igenom och sedan skriver på. Efter det skickar jag en faktura på bokningsavgiften (20%). Sedan är det bokat!

Vad händer sedan?

Nu har vi kontinuelig kontakt fram till er bröllopsdag. Är det någonting är det bara att mejla!

Er bröllopsdag!

Äntligen! Er bröllopsdag! Jag kommer till platsen god tid i förväg och sedan fotograferar jag löpande de bokade timmarna.

Bildvisningsmöte med fotoalbum och kakor

Efter bröllopet träffas vi, fikar och tittar på produkter. Jag visar olika album, utskrifter och photoblocks. Nu har ni chansen att riktigt få klämma och känna på de olika prylarna.

Vad får ni?

I paketen ingår..

 

 • Bröllopssnack, fika och dejt.

  Innan bokning träffas vi över en fika, ni får se vem jag är och jag får höra om era spännande bröllopsplaner - woho! Jag svarar på frågor, visar avtalet och vi lär känna varandra lite. Det är viktigt för mig att det känns bra för er och att ni trivs med mig. Jag vill att ni ska känna er trygga med mig som fotograf på er dag!

 

 • Alla bra bilder från fotograferingen

  Alla bra bilder från bröllopsdagen levereras högupplöst och facebookanpassat med lättare bildbehandling (så som kontrast och färg) på en USB- minne.

 • Pre shoot

  Vid första träffen tar vi lite bilder på er tillsammans, så får ni känna hur det känns att stå framför min kamera så att ni vet vad ni ger er in på, redan innan bröllopsdagen. Pre shooten kan kombineras med en save the date fotosession. Vid bröllopsbokning får ni sedan välja ut 5 bilder högupplöst.

 

 • Ett online webgalleri

  Ett webgalleri med alla era bröllopsbilder att dela med familj och vänner.

 • Produktvisningsmöte med mer fika!

  Efter ert bröllop får ni gärna komma till min studio, få era bilder på ett USB, fika och kolla in alla fina produkter jag erbjuder. Bland annat visar jag album, utskrifter och photoart. 

 

Vad kostar det?

Prislista 2016/2017

14 timmar

Att disponera fritt. Här får vi med allt från förberedelser till första dansen och fest så att ni kan minnas hela dagen i bilder. 

26.000

10 timmar

Att disponera fritt. Här får vi med allt från förberedelser till långt in på middagen och ni kan minnas stora delar av dagen i bilder. 

21.000

8 timmar..

Att disponera fritt. Ett förslag är att börja vid slutet på förberedelserna och fotografera en bit in på middagen. 

18.000 kr

För prisförslag för längre eller kortare tid, mejla info@elinselin.com

Annat kul!

Album, utskrifter, förlovningsfotograferingar... you name it!

Boudoirfotografering

Du är vacker! Så fantastiskt vacker. Och det här är en fotografering för dig!

19/3 ink hotellrum, makeup och ett dragspelsalbum – 2900 kr.

Begränsat antal platser!

Save the date / Inbjudningar / Tackkort

 

Riktigt fina inbjudningskort av hög klass. Tjockt matt papper med fin färgåtergivning. Du kan antingen välja en av mina mallar och sedan specialanpassar vi den efter era önskemål. På detta får ni två korrvändor. Alternativt designar jag ett kort till er från scratch efter era skisser och tankar, här korrar vi tillsammans max 4 gånger så att ni får exakt det ni vill ha.

Gäller ej dubbelvikta kort.

Design efter mall: 1200 kr
Ni bestämmer design från scratch: 4000 kr

10 kort – 500 kr
20 kort – 1000 kr
30 kort – 1500 kr
40 kort – 1900 kr
50 kort – 2300 kr

Mer än 50 kort, hör av er för offert.

Album

När jag öppnade mitt första fine art album från Ann och Pärs bröllop började jag grina. Det var så vackert! Ett helt fantastiskt sätt att visa upp bilder på. Det finns inget bättre än att få bläddra i ett bröllopsalbum, känna papperskvalitén mellan fingrarna, hänföras av de vackra färgerna och bara drömma sig tillbaka till den stora dagen. Skulle möjligtvis vara att vinna en miljon. Möjligtvis.

Alla album har fantastisk kvalité, men vill du ha det allra lyxigaste rekommenderar jag fine art. För att få mer info, se färger och priser gå vidare HÄR.

Utskrifter

Halvblankt, matt eller fine art. Tre olika papperskvalitéer jag printar på. Till bröllop rekommenderar jag framförallt fine art, ett tjockt åldersbeständigt papper som håller i upp till 70 år! Färgåtergivningen är helt magisk och bilderna får verkligen liv.

När jag printar ser jag till att alltid leverera högsta kvalité, bilderna specialanpassas för utskrift, skärps och printas först som test innan jag skickar ut den riktiga kopian.

För att se prislistan för utskrifter, kika HÄR.

Fler produkter!

Självklart finns det fler produkter! Bland annat photoblocks, dragspelsalbum och fineartlådor. Vi går igenom alla dessa på bildvisningsmötet efter ert bröllop. Då kan ni titta på produkterna live, känna, klämma, bestämma färger och välja. Där går vi även igenom eventuell albumdesign tillsammans en sista gång. Ett väldigt bra tillfälle för att ni ska kunna få exakt det ni vill ha.

Bröllopsfotograf Elin Selin