Vad är ert drömbröllop?

Bröllopsfotografering

Hur går det till?

Mejla! – Träffa mig – Skriva avtal och betala bokningsavgift – Fota er dag <3 – Betala resterande – Ni får era bilder!

Mejla eller ring!

Börja med att skicka ett glatt mejl och fråga om jag är ledig via formuläret precis bredvid!

Vi träffas och lär känna varandra

För mig är det viktigt att det känns 100% rätt för er. Därför träffas jag gärna över en fika innan ni bokar. Då pratar vi om bröllopsdagen, om era förväntningar, förhoppningar och bara om er.

Hur ni bokar mig

Det är superenkelt! Jag skickar ett onlinekontrakt som ni läser igenom och sedan skriver på. Efter det skickar jag en faktura på bokningsavgiften (20%). Sedan är det bokat!

Vad händer sedan?

Nu har vi kontinuelig kontakt fram till er bröllopsdag. Är det någonting är det bara att mejla!

Er bröllopsdag!

Äntligen! Er bröllopsdag! Jag kommer till platsen god tid i förväg och sedan fotograferar jag löpande de bokade timmarna.

Bildvisningsmöte med fotoalbum och kakor

Efter bröllopet träffas vi, fikar och tittar på produkter. Jag visar olika album, utskrifter och photoblocks. Nu har ni chansen att riktigt få klämma och känna på de olika prylarna.

Vad får ni?

 

I paketen ingår..

 

 • Bröllopssnack, fika och dejt.

  Innan bokning träffas vi över en fika, ni får se vem jag är och jag får höra om era spännande bröllopsplaner - woho! Jag svarar på frågor, visar avtalet och vi lär känna varandra lite. Det är viktigt för mig att det känns bra för er och att ni trivs med mig. Jag vill att ni ska känna er trygga med mig som fotograf på er dag!

 

 • Alla bra bilder från fotograferingen

  Alla bra bilder från bröllopsdagen levereras högupplöst och facebookanpassat med lättare bildbehandling (så som kontrast och färg) på en USB- minne.

 • Pre shoot

  Vid första träffen tar vi lite bilder på er tillsammans, så får ni känna hur det känns att stå framför min kamera så att ni vet vad ni ger er in på, redan innan bröllopsdagen. Pre shooten kan kombineras med en save the date fotosession. Vid bröllopsbokning får ni sedan välja ut 5 bilder högupplöst.

 

 • Ett online webgalleri

  Ett webgalleri med alla era bröllopsbilder att dela med familj och vänner.

 • Produktvisningsmöte med mer fika!

  Efter ert bröllop får ni gärna komma till min studio, få era bilder på ett USB, fika och kolla in alla fina produkter jag erbjuder. Bland annat visar jag album, utskrifter och photoart. 

 

Vad kostar det?

Prislista 2017/2018

14 timmar

Att disponera fritt. Här får vi med allt från förberedelser till första dansen och fest så att ni kan minnas hela dagen i bilder. 

26.000

10 timmar

Att disponera fritt. Här får vi med allt från förberedelser till långt in på middagen och ni kan minnas stora delar av dagen i bilder. 

21.000

8 timmar..

Att disponera fritt. Ett förslag är att börja vid slutet på förberedelserna och fotografera en bit in på middagen. 

18.000 kr

För prisförslag för längre eller kortare tid, mejla info@elinselin.com

Bröllopsfotograf Elin Selin