Varmt Välkomna på Fotografering!

Kom och ta härliga och fina bilder på ditt din familj, dina barn, ditt husdjur eller dig själv!

Den 6 december mellan 17:30-21:30 bjuder jag in till Julfotografering på Botkyrka Brukshundklubb. Fotograferingen är gratis, och sedan köper du de bilder du vill ha i efterhand, priser och produkter hittar du längre ner på sidan. Varje fotografering är 10-15 minuter och det är drop in som gäller.

Varmt välkommen!

Prislista för digitala filer

Prislista för utskrifter

(Eventuell frakt tillkommer)

1 Bild – 500 kr

3 Bilder – 1100 kr

5 Bilder – 1600 kr

7 Bilder – 1900 kr

Alla bilder i albumet – 2500 kr

Leverans & användning av digitala filer

Bilderna levereras både högupplöst (för utskrift) och lågupplöst för sociala medier. Efter betalning, som sker via faktura på 14 dagar kommer ni att kunna ladda ner dem via webalbumet. Bilderna får användas i privat bruk, läs här för info om användarrättigheter.

13 x 18

Matt papper – 250 kr
Halvblankt – 250 kr

20 x 30

Fine art – 550
Matt papper – 400
Halvblankt – 400

40 x 50

Fine art – 850
Matt papper – 650
Halvblankt – 650

18 x 24

Matt papper – 300 kr
Halvblankt – 300 kr

30 x 40

Fine art – 650 kr
Matt papper – 500 kr
Halvblankt – 500 kr

Vill du ha annan storlek?

Mejla så återkommer jag med pris!

Fine art, matt eller halvblankt?

Vad är skillnaden på de olika papperssorterna? Alla tre är av hög kvalité och ger väldigt fina printar. Halvblankt eller matt är lite mer vardagligt och ger fina bilder med klara färger.
Fine art är någonting utöver det vanliga. Med 70 års hållbarhet, helt underbara färger och ett härligt djup i bilden är det ett fantastiskt papper som andas kvalité. Jag rekommenderar det speciellt till större printar då bilden framhävs på ett alldeles speciellt sätt.

Varför printa hos mig?

Jag älskar att skriva ut och få fina bilder på papper! Det gör att jag är extremt kvalitétsmedveten och noga när jag printar. Jag anpassar och optimerar alla bilder för utskrift och testprintar alltid först innan jag skriver ut er kopia. Printar ni hos mig får ni garanterat riktigt fina bilder!

Andra produkter

Art Plates

Art Plates är bilder med en tjockare platta bakom. Man kan förslagsvis ställa dem på en byrå direkt eller hänga upp dem på väggen. Photoblocks behöver ingen ram och bilderna kommer fram fantastiskt fint, ni ser exempel på bilderna här omkring! Det går att beställa enskilda alster och paket i grupp. Mejla för offert.

Album

Album är ett vackert sätt att visa upp bilder på. Dessa går att få i olika typer av papper och framsidor, med text eller utan. Ni kan välja mellan fotoframsida, linne eller canvas. Det finns ett stort färgutbud att välja på med olika alternativ på material. Mejla för offert.

Frågor?

Har du frågor kring fotograferingen? Skriv ett meddelande så svarar jag inom 24 timmar!

 

5 + 3 =