Lars och Sanna ringde mig två dagar före deras Bröllop vid Boo Badplats  ”Vi gifter oss på lördag, kan du fotografera?” undrade de. Lars och Sannas bröllop vid Bo badplats är nog den absolut senaste bokningen jag någonsin fått. Roligt och spännande! De ville ha porträtt innan ceremonin som skulle äga rum i Boo Kyrka. De föreslog badplatsen i närheten och vi bestämde oss för att träffas där.

Lars och Sanna gifte sig 1 december 2018, en kall, regnig och blåsig decemberdag. Regnet droppade ner på mig när jag gick och rekade fotoplatsen en halvtimme innan de skulle komma. Som tur var hade jag med mig ett stort vitt paraply som de kunde vara under både när vi fotograferade och även när vi pausade och de tog på sig jackorna emellanåt. Jag använde det själv medan jag gick omkring och kollade på platsen. 

Det fanns ett ställe man kunde vara under tak, ett litet rött hus, och jag bestämde mig för att vi skulle ta gruppbilderna där eftersom det även låg i lä. 

Lars och Sanna var vid gott mod när de kom insladdande på parkeringen

De var inte ett dugg oroliga över det kyliga vädret utan tyckte att det kändes helt okej ute trots allt. Blåsten tog tag i håret och kläderna och fick dem att virvla emellanåt, men Sanna sa att det inte var så farligt ändå. Vi gick runt på Boo Badplats och fotograferade dem tillsammans. Ganska snart kom deras älsta son och hjälpte till att bära jackor och kläder medan vi fotograferade. Det gjorde att de snabbt kunde ta på sig dem efteråt.

Lars och Sanna hade varit tillsammans i 15 år, men bestämt sig för att det nu var dags att gifta sig. De hade tre barn där den älsta var kring 20 och den yngsta 8 år. Alla barnen kom när vi började bli klara med bilderna på deras föräldrar och vi avslutade med lite familjebilder. Lars syster med respektive och barnens farmor var också med. 

En liten samling men så hjärtlig

Jag älskar verkligen att vara med på de små och intima bröllopen. Stämningen är oftast så avslappnad och trevlig och det känns familjärt och mysigt. Så var det med Lars och Sannas familj. Det var enkelt och trevligt och alla var glada! Så mysigt att få vara med och fotografera deras Bröllop vid Boo Badplats!

Vill ni också bli fotograferade? Skriv ett kärleksbrev!

Lars och Sannas bröllop vid Bo badplats
Lars och Sannas bröllop vid Bo badplats
Lars och Sannas bröllop vid Bo badplats
Lars och Sannas bröllop vid Bo badplats
Lars och Sannas bröllop vid Bo badplats