Solen kikade mellan trädgrenarna i skogen och fåglarna kvittrade för fulla halsar. Äntligen är våren här! Oj vad jag har längtat.
Något annat jag verkligen sett fram var att träffa Ninni och Filip. Och vädret gjorde verkligen att jag vart ännu mer taggad på att ta fina parbilder i skogen. Jag hade förberett med ett gäng lekar och roliga grejer vi skulle göra tillsammans för att få personliga och glada bilder som de sedan kan hänga på väggen i deras nya lägenhet.

Vi möttes upp vid Ica Riksten och åkte bil-följa-John till platsen jag hade valt. En stor öppen skog där solen verkligen faller så vackert på eftermiddagen. Det är en av mina absoluta favoritplatser! Får jag välja plats väljer jag nästan alltid där. Såå fint!

Så var det dags att börja fotografera.. Ninni och Filip alltså. Vilka fantastiska människor! Så skrattiga, busiga och kärleksfulla mot varandra. När jag träffade dem tillsammans för första gången såg jag direkt att det här var ett par som har kul ihop! Hela fotograferingen satt de och fnissade tillsammans och var precis sådär gulliga och fina som bara de kan. Vi hade verkligen jätteroligt!

Efter fotograferingen skickade jag en liten ”sneak-peak” till dem, och Filip överraskade Ninni med att ge henne ett pussel med bilden i födelsedagspresent. Hur gulligt är inte det? <3