Någonting jag verkligen älskar är att få paket med böcker till kunder. Att första gången få öppna förpackningen och packa upp böckerna. När det man visualiserat i form av design, framsida och typsnitt kommer till liv och blir precis så fint som man tänkt sig.
Det är verkligen stort!!

Ser verkligen fram emot att få visa kunderna sina album, när jag tittar i dem för att kvalitéetssäkra tänker jag hela tiden på hur de kommer att reagera och vad de kommer att tycka. Ibland önskar jag att jag kunde vara med och se när de tittar i dem för första gången <3

Innan leverans slår alltid in böckerna i ett fint paket och gör ordning så att familjerna ska tycka att det är lika spännande, roligt och nervöst att öppna sina böcker för första gången som jag gör.

Ser verkligen fram emot att få visa de här albumen!