Vilken tjej alltså!

Jag träffade Camilla utanför Scandic Hotel i gamla stan en söndag i mars för att fotografera boudoir. Det var en blåsig dag och hennes vackra lockar fladdrade i vinden när vi hälsade på varandra.

Hotellrummet var precis så fint som jag mindes det – Hemtrevligt med härliga turkosblå väggar och en säng med fantastiskt fin sängram. Eftersom det var ganska mörkt i rummet hade jag med mig min stora studioblixt som jag ställde upp mitt i rummet. Det var väldigt bra, då det var en dunkel dag och fönstrena vette mot en mörk gränd trots att vi var på fjärde våningen

Skön musik är viktigt!

Hade med mig en bergsprängare som vi drog igång på hög volym. Spotify spelade en skön lista med massor av sexiga låtar, och sen var det bara att börja!

Målet med fotograferingen var att ta personliga, flörtiga och lite kaxiga bilder. Det skulle vara glatt men med en nypa attityd och det tycker jag verkligen att vi lyckades med! Camilla var så naturlig och snygg framför kameran och vi skrattade, skojade och hade roligt hela tiden!

Vilken tjej alltså. Kolla själva <3

Vill du också bli fotograferad? Skicka ett mejl!