Tiden bara flyger förbi! Förra året i januari sade jag upp mig från mitt heltidsjobb som retuschör på Looklet AB och 23 april 2016 var min första dag som helt egen företagare.

Jag insåg här ikväll när jag satt i soffan att jag har nu varit egenföretagare i ett år och en dag. Grattis mitt företag, vi klaradet det!

Under det här året som gått har jag lärt mig så otroligt mycket, blivit säkrare och utvecklat min bildstil för varje fotografering. Jag trodde aldrig att familjefotograferingarna skulle ta fart så som de gjort – med ca tre fotograferingar i veckan har jag alltid fullt ös och saker att göra! Älskar det verkligen. Det är helt fantastiskt och det finns inget bättre.

Jag var så rädd, nervös och fullständigt härligt supertaggad när jag vaknade den 23 april 2016. Och så taggad är jag fortfarande varje morgon när jag går upp för att jag får jobba med det jag tycker allra allra bäst om. Kundkontakt och fotografering.

Absolut har det varit fartgupp och vägspärrar här och var under årets gång, men jag har övervunnit dem, gått vidare och fått en lärdom mer.

Nu när jag gått in i mitt andra år som egenföretagare ser jag i princip bara möjligheter. Möjligheter till att utvecklas, bli bättre, effektivisera och bli ännu mer serviceinriktad. Jag jobbar på min kundkontakt och tillgänglighet för att alltid kunna svara snabbt på frågor och hela tiden leverera det där lilla extra.

Som avslut vill jag bara säga stort tack till er fantastiska familjer/brudpar/företag som har valt att fotograferas av mig under mitt första år som heltidsfotograf!