Vilken härlig dag! Den 29/4 fick jag äran att vara med på Vilmer och Linus dop i Grödinge Kyrka. Det var min fantastiska kollega Fias barn som döptes och jag var egentligen där som gäst i första hand, men kunde självklart inte låta bli att ta lite bilder.

Att vara gäst är verkligen inte lätt, speciellt när det finns så mycket fint att fotografera och fånga. Jag satt på fjärde raden med kameran i högsta hugg och försökte smita in med en bild här och där.
Det var en fin ceremoni med en glad och trevlig präst, han verkade väldigt öppen och varm som person. Fias kompis sjöng även med en väldigt vacker sångröst och satte verkligen stämningen på topp!

Dopfikat var i Grödinge Församlingshem och det var sååå fint! För det första är Fia en stjärna på att dekorera, det är hon verkligen. Hon hade fått till alla detaljer och lokalen var så sjukt mysig. Och tänkt på alla! Eftersom jag inte äter tillsatt socker eller gluten finns det i princip aldrig någoting att fika på för mig, men Fias kompis Lisa hade gjort massor med supergoda fruktspett. Det fanns verkligen någonting gott för alla att tugga på.

Barnen sprang runt och busade med ballonger och det var fullt ös hela fikat. Är verkligen glad att jag fick komma och dela den fina dagen med Fia och hennes familj!