Idag har det verkligen varit fullt ös! Upp kl 6:30, ut med hunden fort fort. Solen sken men vi skyndade runt det övergivna flygfältet vi bor på och jag önskade för en stund att vi hade haft tid att gå en längre runda.
Hem och laga frukost – två stekta ägg med kaffe – väcker Josef och lockar upp honom ur sängen med frukostdoften som sprids från köket.

Vi åker direkt efter frukost, först åkte vi till en plats i Tullinge där jag fotograferade förra året. Det var fullt med vitsippor då och så vackert! Som tur var var det absolut lika fint i år och jag ska fotografera två familjer där i morgon. Ska verkligen bli superkul!
Efter det fortsatte vi vår färd. Vi skulle kolla platser för fotograferingen på lördag om en vecka i Liljeholmskajen också. Nästan alla platser är bokade (!!) och det känns så roligt. Det gäller att vara väl förberedd! Blir en intensiv sista dag innan vår semester på Island. Fotograferingen är i samarbete med Kerstin på Softhoney och har ni missat den hittar ni info HÄR!

Sedan åkte vi till Skärholmen för att handla på panduro och bara inse att Lagerhaus hade stängt ner, typiskt! Älskar deras medaljer till barnfotograferingar och köper dem hela tiden. Det blev till att lämna Skärholmen och istället åka till Farsta där butiken fortfarande finns kvar. *phew* shoppade loss med medaljer och klubbor till familjefotograferingarna som är bokade och fyllde på lagret allmänt med lite smått och gott. Handlade även en hel del till mina hemliga små paket som jag skickar ut till brudparen jag ska fotografera i veckan, ska bli så roligt att höra vad de tycker <3

Och nu sitter jag här – lugn för första gången på dagen efter en helt fantastisk gravidfotografering på Lida bland vitsippor och på utegymmet. Väldigt rolig och annorlunda fotografering med ett supergulligt par.

PS: Det näst bästa med att ha med Josef vid platserna jag ska fotografera på är att jag får chansen att testa på honom. Han är såå snygg! Men det bästa är såklart att jag får sällskap <3