Familjefotografering hemma hos Sigges familj

Sigge är två år och jättebusig! Jag åkte dit i början på januari för att fotografera hemma hos dem och fånga känslorna och vardagsmyset som de har tillsammans. Sigge var i sitt absoluta esse och på bushumör så det bara stod härliga ting om det!

En av de få saker som fick honom att vara stilla var böcker – han älskade verkligen att sitta och bläddra i böckerna tillsammans med mamma och pappa och lyssna på när de berättade sagorna och beskrev vad som var på bilderna. Då var ögonen stora, koncentrerade och intensiva. Han hade en hel låda full med böcker där han gick och plockade ut sina favoriter för att sedan sätta sig ihop med resten av familjen och läsa. Det såg så mysigt och hemtrevligt ut!

När han inte tittade i böcker sprang han runt och gjorde bus!

Precis dagen innan jag kom hade han lärt sig att krypa ner från sängen, så det var en hökdpunkt han gärna ville göra om och om igen! Han tyckte även om springa till sovrummet och stänga dörren om sig så att hans mamma eller pappa behövde komma och släppa ut honom. Det var fullt ös på de små benen hela tiden och han hittade på nya bus medan han höll på.

Han hade två jättefina åkbilar som han gled runt på och varvade springandet med att åka på.

Efter ett tag såg man hur han blev tröttare och tröttare..

Och vi avslutade med lite mys i soffan. Ytterligare en bok kom fram, mamma och pappa hämtade nappen och Sigge fick sitta och mysa mellan dem medan de läste. Det var det absolut sista vi gjorde tillsammans innan det var dags för mig att börja åka hem. Men vi hade en väldigt rolig och trevlig familjefotografering hemma hos Sigges familj den där januaridagen.

Baserad med studio i Tullinge men mobil runt om i Stockholm för hemma hos fotograferingar – Vill ni också bli fotograferade? Skriv ett kärleksbrev!

Familjefotografering hemma hos Sigges
Familjefotografering hemma hos Sigges
Familjefotografering hemma hos Sigges
Familjefotografering hemma hos Sigges
Familjefotografering hemma hos Sigges