Familjefotografering i Tullingeskogen

När jag träffade Alexandra och hennes härliga döttrar för en Familjefotografering i Tullingeskogen var vi i god tid. Solen sken och det var mitt i härligaste Juli. Vi hade valt en av mina absoluta favoritplatser – dvs skogen i närheten av Brantbrink i Tullinge. En öppen och vacker plats som är helt perfekt att fota i både om det är sol och moln!

Det var andra gången jag träffade Alexandra och hennes tjejer, första gången var förra hösten när vi träffades på Hågelby. Denna gång ville vi ses närmare hemma och då var Tullinge Skog helt perfekt! Det var så roligt att träffa dem igen och man såg verkligen hur mycket barnen hade växt sedan sist. Så himla kul att få följa dem under ett helt år och se hur stora de blir!

”Kolla hur högt jag kan hoppa”

De kom ihåg hur vi lekt förra gången och var superbusiga! Jag älskar verkligen när barnen visar vad de kan, hur snabba, starka och duktiga de är på saker och de gör verkligen de här två. Vi sprang ikapp, dansade, sjöng favoritsånger och hade en jätterolig timme i skogen med lekar och skoj.

När vi började känna oss klara var det dags för tjejerna att promenera hemåt. ”Vi ses nästa år igen” Säger Alexandra när de vinkar och går längst med skogskanten. ”Vi kommer tillbaka nästa år igen och tar bilder!” Jag hoppade in i bilen med en varm känsla i magen och kunde inte riktigt låta bli att längta lite till nästa gång. Så härlig familj!

Vill ni också ha fina bilder på er familj?

Tiden går så himla fort och det är lika bra att ta vara på varje sekund och leva i nuet. En familjefotografering är en investering för livet med bilder som ni alltid kommer att älska och hålla av. Tänk att fylla väggen med bilder som gör er glada varje dag!

Vill ni också bli fotograferade? Skriv ett kärleksbrev!

En mysig kram! Mamma kramar sina döttrar på familjefotograferingen
Fina tjejer på familjefotograferingen i Tullinge. Mamma som håller barnen
Yoga med Verena i skogen i Tullinge
Syskonkärlek på fotograferingen i Tullinge Skog
Yoga med Verena i skogen i Tullinge
Barn som hoppar mellan mamma och syster på familjefotograferingen i Tullinge
Syskon som tittar in i kameran på familjefotograferingen i Tullinge Skog
Yoga med Verena i skogen i Tullinge
Familjefotografering i Tullinge Skog
En mor med döttrar i skogen i Tullinge
Yoga med Verena i skogen i Tullinge