Idag var jag på workshop tillsammans med fyra andra fotografer där vi pratade om bildvisningar. Bildvisningar är ett nytt koncept jag börjat med för två månader sedan för att kunna ge en extra service till kunder genom att de får hjälp med urval och så vidare.

Det var väldigt intressant och spännande att höra hur en annan fotograf arbetade och få inspiration till hur jag kan lägga upp mina visningar i framtiden. Har många nya ideér, tankar och funderingar att utveckla och spinna vidare på.

I övrigt var det även supertrevligt att få göra någonting tillsammans med härliga kollegor, träffa folk, äta middag på resturang och bara umgås med andra likasinnade fotografer. Verkligen ett tillfälle att få prata, byta erfarenheter och bara umgås med andra som älskar foto lika mycket som jag!

Ska snart sitta ner och skriva ett ordentligt inlägg om bildvisnignar när jag samlat mina tankar lite. Ska verkligen bli kul!