Det var en gång..

… 1:a maj. Söndagen då Linnea och Christoffer sade ja till varandra på Waldemarsudde. Jag frågade dem innan hur det kom sig att det valt just 1 maj. Linneas svar var utan tvekan eller eftertanke ”Vi vill alltid vara tillsammans på vår bröllopsdag, alla år framåt. Och eftersom man alltid är ledig på 1 maj kommer vi alltid kunna spendera hela dagen, bara jag och Christoffer.” Jag tyckte att det var väldigt fint.

Vi hade gått om tid för porträtten, och vandrade runt på waldemarsudde och hade två trevliga timmar tillsammans med mycket skratt och bus. Christoffers ständiga kommentar var ”Vi skojar till det lite!” Och sedan gjorde han någonting tokigt, roligt och oväntat. Linnea hängde på och tillsammans var de en så härlig duo att man inte kunde annat än att skratta hela tiden.

Vigselceremonin skedde i det lilla kapellet ut mot vattnet med bara den närmaste familjen. Om man räknar med mig, brudparet och vigselförättaren var vi 10 människor och 1 hund. Jag tror att allihopa fällde en eller två tårar. Det var så fint, enkelt och intimt.

 

Grattis till er Linnea och Christoffer!